Продължава засиленият контрол по пътищата на страната. Акцията започна още

...
Продължава засиленият контрол по пътищата на страната. Акцията започна още
Коментари Харесай

Засилени проверки по пътищата на страната

Продължава засиленият надзор по пътищата на страната. Акцията стартира още във вторник по отношение на тежките произшествия от последните дни. Акцентът е върху скоростта и спазването на рестриктивните мерки.
Органите на реда наблюдават за правоспособността на водачите и използването на ограниченията за сигурност при пътешестване –  за колани и детски столчета. Особено внимание ще се обръща на мотористите - тяхната дееспособност, видимостта и положението на регистрационните табели, потреблението на защитни каски. Полицейски екипи ще има в секторите с въведена краткотрайна организация на пътя, както и на местата със засилен трафик.
При предходната интервенция - при започване на юни, единствено за седем дни при тествани 20 хиляди водачи, 200 се оказаха с позитивни проби за алкохол, 50 - за опиати. Резултатът е 500 отнети книжки, 3100 електронни фиша. Продължава и интервенцията на Пътна полиция, която е в ход за летния сезон, обвързвана с директно преминаващите през страната транспортни средства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР