Продължава записването за новото издание на 9-месечните курсове по програмиране

...
Продължава записването за новото издание на 9-месечните курсове по програмиране
Коментари Харесай

Записването за курсове по програмиране на Враца софтуер продължава до 10 ноември

Продължава записването за новото издание на 9-месечните курсове по програмиране на Враца програмен продукт общество. До 10 ноември може да кандидатствате онлайн за едно от двете посоки - Уеб разработка с PHP или Java и андроид технологии. Курсовете са предопределени за изцяло начинаещи - възпитаници в гимназия, работещи и безработни. Провеждат се два пъти седмично в извънработно време - в работен ден и събота или неделя.
Началото на новият сезон на курсовете по програмиране е този декември. След края на образованието участниците ще бъдат готови да стартират стаж в софтуерна компания. Четири компании-партньори на Враца програмен продукт наемат сполучливо приключилите курсисти в града. Към момента повече от 30 индивида от приключилите работят в ИТ сферата във Враца.
Мисията на Враца Софтуер да дава благоприятни условия за предизвикателна и добре платена работа на врачани в родния си град срещна схващане от Фондация “Америка за България”, която е извънредно съпричастна към основаването на благоприятни условия за работа и обучение на младежите в България.
След като неотдавна сътвориха първото споделено работно пространство (coworking space) във Враца, от организацията споделят, че след образованията по програмирането и цифров маркетинг, врачани напълно скоро ще имат опция да се образоват и на дизайн.
Ако желаете да сте част от цифровата смяна във Враца, кандидатствайте тук .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР