Продължава записването за новите безплатни 9-месечни курсове по програмиране на

...
Продължава записването за новите безплатни 9-месечни курсове по програмиране на
Коментари Харесай

Записването за безплатните курсове по програмиране на Враца софтуер продължава до 26 октомври

Продължава записването за новите безвъзмездни 9-месечни курсове по програмиране на Враца програмен продукт общество. До 26 октомври може да кандидатствате онлайн за едно от двете посоки - Уеб разработка с PHP или Java и андроид технологии. Курсовете са предопределени за изцяло начинаещи -гимназисти, работещи и безработни. Провеждат се два пъти седмично - в работен ден след 18:30 и събота или неделя.
Началото на новият сезон на безплатните курсове по програмиране е този ноември. След края на курса участниците ще бъдат готови да стартират стаж в софтуерна компания. Три компании-партньори на Враца програмен продукт наемат сполучливо приключилите курсисти в града. Към момента 25 индивида от сполучливо приключилите работят в ИТ сферата.
През годините усърдната работа на младият врачански екип печели редица награди, измежду които състезанието за обществено предприемачество ПРОМЯНАТА, Гугъл RISE award, премията на Българската асоциация по осведомителни технологии в категория “Образование”, премията на Министерството на труда и обществената политика в категория “Образование”, премията на вестник 24 часа “Достойните българи”. Враца програмен продукт беше отличена и в класацията 30 под 30 в категория “Социално предприемачество” на списание Форбс.
Мисията на Враца Софтуер да дава благоприятни условия за предизвикателна и добре платена работа на врачани в родния си град срещна схващане от Фондация “Америка за България”, която е извънредно съпричастна към основаването на благоприятни условия за работа и обучение на младежите в България.
Част от бъдещите проекти на Враца програмен продукт включват създаване на споделено работно пространство (coworking space), в което цифровата общественост на Враца може да се събира дружно, да твори и да споделя опит и запаси между тях. Освен програмирането и цифровия маркетинг, врачани ще имат опция да се образоват в някои от най-търсените специалности - Софтуерно тестване (QA) и Дизайн в идващите две години.
Ако желаете да сте част от цифровата смяна във Враца, кандидатствайте на http://school.vratsasoftware.com/train-devs/
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР