Продължава задочният диалог между главния прокурор и президентската институция. След

...
Продължава задочният диалог между главния прокурор и президентската институция. След
Коментари Харесай

Есемес във фокуса на задочния диалог между главния прокурор и президента

Продължава задочният разговор сред основния прокурор и президентската институция. След СРС-тата през днешния ден във фокуса е един есемес с покана за среща.

Ден преди да стане публично-известно, че основният прокурор е посикал тълкувателно решение от Конституционния съд за имунитета на президента и вицепрезидента, Иван Гешев е получил ес ем ес от човек от президентството и е бил поканен на среща с президента. Според обвинител номер едно не може основният прокурор да бъде привикван по този метод.
 Гешев бил поканен с есемес на среща в президентството Гешев бил поканен с есемес на среща в президентството
Главният прокурор отговори за взаимоотношенията сред прокуратурата и президентството.

От Прессекретариата на президента разпространиха позиция, в която се споделя, че известието е изпратено от основния секретар на институцията Димитър Стоянов, а опитът му да се свърже с основния прокурор няма отношение към импортираното от прокуратурата искане за пояснение на наредбите на чл.103 от Конституцията.

За дейностите на прокуратурата президентската институция е научила от медиите след това. От президентството отправили покана за среща към обвинител номер 1, с цел да даде информация за следващия шпионски скандал.

От " Дондуков " 2 пишат още: внушенията, че президентът е наредил да се смачка инспекция на антикорупционната комисия, са манипулативни и не дават отговор на истината.
Още по тематиката Случаят с публикуваните СРС-та
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР