Продължава вторият кръг от консултации при президента Румен Радев за

...
Продължава вторият кръг от консултации при президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Президентът се среща за консултации с Демократична България“

Продължава вторият кръг от съвещания при президента Румен Радев за съставяне на държавно управление. На " Дондуков " 2 президентът приема представители на „ Демократична България “.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:

В Народното събрание Христо Иванов към този момент разгласи, че от Демократична България са подготвени да излъчат ръководство с третия мандат с ясна стратегия и стеснен период на ръководство. Той и Арман Бабикян от " Изправи се БГ! Ние идваме! " приканиха за съгласие измежду партиите - евентуални сътрудници.

Вчера първите три политически сили в Народното събрание потвърдиха позициите си пред президента и оповестиха подготвеност за нови избори. От " ИТН " обявиха, че няма да поддържат държавно управление с третия мандат. ГЕРБ оповестиха, че чакат връчването на втория мандат и споделиха, че ще го върнат незабавно. От Българска социалистическа партия потвърдиха, че в случай че получат третия мандат - ще проведат диалози с всички парламентарно показани политически сили без ГЕРБ и Движение за права и свободи в опит за сформиране на държавно управление.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР