Продължава тестването в град Банско. От направените вчера 148 проби,

...
Продължава тестването в град Банско. От направените вчера 148 проби,
Коментари Харесай

В Банско продължават с по-широкото тестване - засега двама мъже и една жена са потвърдено болни

Продължава тестването в град Банско. От направените през вчерашния ден 148 проби, петима са с антитела, а трима под карантина след позитивен резултат за COVID-19. Това са чиновник на Министерство на вътрешните работи, пенсионер и жена, съобщи БГНЕС.
За курортния град бяха обезпечени над 6 000 бързи теста за жителите и пребиваващите в община Банско.
В 11:00 чasa през днешния ден в МЦ " Свето Благовещение " тестването продължи, откакто стартира на Цветница. Вчера бяха тествани рентгенолози и чиновниците на Спешния център в Разлог. Днес се продължи с хората, които са били на промяна през вчерашния ден - служители на реда, медици, незабавни медици. След тях следва тестването на общинската администрация, по-късно по описи ще бъдат подложени на тест хората от ски зоната, хотелите, заведенията за хранене.
Полицаи наблюдават да не се струпват хора в и отвън постройката.
" По случай идните празници и хората, които са притежатели на жилища в града, които си вършат проекти да дойдат, апелирам ги да си стоят у дома. Отправям и зов и към нашите съграждали да не престават да съблюдават напътствията, да не излизат от у дома без нужда, да съблюдават отдалеченост и персонална хигиена. Сега навлизаме в същинския интервал на това заболяване. Нека се въоръжим с самообладание – не още малко, а толкоз, колкото е належащо ", прикани кметът на Банско Иван Кадев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР