Продължава страхотното представяне на българските волейболистки през настоящия сезон в

...
Продължава страхотното представяне на българските волейболистки през настоящия сезон в
Коментари Харесай

Българска волейболистка MVP на финалния турнир на конференцията в САЩ

Продължава страхотното показване на българските волейболистки през сегашния сезон в колежанското състезание на NCAA в Съединени американски щати.

След като Цвети Илиева бе отличена за състезател на годината в постоянния сезон в конференция America East, друга родна представителка обра премиите на финалния шампионат в същата конференция.

Мила Илиева бе отличена с две награди, като първо бе оповестена за най-хубав център, а по-късно стана и най-полезен състезател -  MVP на финалния шампионат на America East.

Родната представителка е втора година студентка в Съединени американски щати, като учи и играе за университета University of Maryland Baltimore County - UMBC.  Финалният шампионат на конференцията събра четирите най-хубави от постоянния сезон в спор за една квота, даваща място на Националното на Съединени американски щати.

В разногласието за първото място отборът на UMBS победи New Hampshire с 3:0 и стана първенец на конференция America East. С това Мила Илиева и нейният отбор се класираха за Националните финали на Съединени американски щати.

В разногласието за купата в колежанското първенство  на NCAA вземат участие 32 най-хубави тимове на Съединени американски щати. Турнирът стартира началото на декември.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР