Продължава силното представяне на българската хокеистка Мария Руневска на Младежките

...
Продължава силното представяне на българската хокеистка Мария Руневска на Младежките
Коментари Харесай

Мария Руневска и нейният отбор са втори на хокейния турнир в Лозана

Продължава мощното показване на българската хокеистка Мария Руневска на Младежките олимпийски игри в Лозана. Тя е част от интернационалния " наследник " тим и реализира трета победа в хокейния шампионат 3 на 3.

В момента " сините " заемат краткотрайното второ място в груповата фаза. Отборът на Нино Томов е с 2 победи и 1 загуба и заема краткотрайното 4-то място при юношите.

Снощи присъединяване си започнаха биатлонистите ни в самостоятелната дисциплинираност. Най-добре от тях се показа Ивелина Димитрова, която зае 17-о място от съвсем 100 състезателки. Променливият вятър затрудни много тима ни и всички позволиха неточности.

Министърът на спорта Красен Кралев, вицепрезидентът на БОК Любомир Ганев и генералният секретар на комитета Белчо Горанов пристигнаха до френския комплекс " Ле Туфе ", ситуиран в живописните скатове на планината Жура, за старта на момчетата в алпийските дисциплини, само че те не съумяха да попаднат в Топ 30. Константин Стоилов е 15-и след слалома за комбинацията при алпийците, а Ивелина Байчева заема 16-о място след късата стратегия във фигурното пързаляне. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР