Продължава ремонтът на моста на АМ Струма край Дупница, увреден

...
Продължава ремонтът на моста на АМ Струма край Дупница, увреден
Коментари Харесай

Укрепиха 13 от повредените колони от пожара на моста край Дупница

Продължава ремонтът на моста на Автомагистрала " Струма " край Дупница, повреден от пожара в депото за вторични първични материали от 13 август, заяви БГНЕС.

Бетон се налива в една от двете ремонтирани дилатационни фуги на моста. Усилени са 13 колони, остава да бъде приключена още една.

На 23 септември стартира ремонт на моста на " Струма ". Тогава стана ясно, че ремонтът ще продължи до Коледа и ще коства 1.86 милиона лв..
 Започна ремонтът на моста на Автомагистрала
Започна ремонтът на моста на Автомагистрала " Струма " край Дупница

Той ще коства 1,86 млн. лева

Припомняме, огромен пожар в пункта докара до увреждането на самото оборудване, в резултат на което автомагистралата беше затворена.

На 14 август Пътната организация внесе сигнал в Районна прокуратура - Дупница против притежателя на пламналия завод за преправка и изкупуване на вторични първични материали, чийто складирани боклуци провокираха пожара. След това от АПИ оповестиха, че ще ревизират и други сметища под мостове поради пожара край Дупница.

На 19 август стана ясно, че с две обвинявания и гаранция от 5000 лева се е сдобил притежателят на пункта за вторични първични материали, който изгоря под виадукта на автомагистрала " Струма.
 Две обвинявания поради пожара под виадукта на Автомагистрала
Две обвинявания поради пожара под виадукта на Автомагистрала " Струма "

Собственикът Кольо Илиев е с гаранция от 5 000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР