Продължава разследването за причините, довели до тежката катастрофа снощи, при

...
Продължава разследването за причините, довели до тежката катастрофа снощи, при
Коментари Харесай

Образувано е досъдебно производство за катастрофата с 4 жертви

Продължава следствието за аргументите, довели до тежката злополука нощес, при която почина семейство - четирима души, измежду които и 2 деца. Движението през Прохода на Републиката беше възобновено малко след 1 часа през нощта.

Пчелиново, Гурково

Инцидентът е станал в региона на село Пчелиново. Челно са се сблъскали два леки автомобила. Едната кола е с украинска регистрация. В другия автомобил са пътували възрастни мъж и жена и техните внуци от град Шивачево. При удара колата на фамилията се възпламенява и всички пътуващи в нея са починали. Ето какво споделиха през днешния ден и от Охранителна полиция.
гл. контрольор Димитър Димитров - шеф бранш " Охранителна полиция " - Казанлък: Украинският жител е получил натъртвания в гърдите и десен крайник. Обслужен е амбулаторно. Тестван е за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, пробите са негативни. Взета му е кръвна проба за разбор. Същият е арестуван за период от 24 ч. Извършен е оглед на местопроизшествието, формирано е досъдебно произвеждане, следва осъществяване на експертизи и разбори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР