Продължава разследването на тежкия криминален инцидент от миналата нощ в

...
Продължава разследването на тежкия криминален инцидент от миналата нощ в
Коментари Харесай

Шефът на СДВР с първа информация за разстрела на Станка ВИДЕО

Продължава следствието на тежкия престъпен случай от предходната нощ в София. 46-годишна жена беше убита в главата в автомобил.

През цялата нощ регионът на убийството остана отцепен, а служители на реда правиха огледи, заяви bTV. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че работят по всички версии на убийството.


Инцидентът става на паркинг пред жилищен блок и на метри от болничното заведение „ Света Анна “ в кв. „ Младост 1 “. Сигналът е получен малко преди 21 ч. от мъжа, с който е живяла на фамилни начала.

Първи детайлности за убитата жена в столицата

Жената е на 47 години. Открита е с огнестрелна рана в главата в столичния квартал "Младост ". Разследващите работят по две версии - ликвидиране или самоубийство. По към момента непотвърдена информация става въпрос за Станка Марангозова. Преди години тя е била упрекната във финансови измами, а през 2011 година е била задържана от ДАНС за пране на пари.


Предстои доста работа, тъй че сега, в който можем да ви дадем някаква информация, знаете, че постоянно сме били открити за медиите - ще ви бъде дадена такава информация, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Аферите, в които бе забъркана убитата Станка Марангозова

Сигналът е подаден в 20.48 часа от приятеля ѝ, с който живее във фактическо общуване. Имаме данни по кое време се е случил изстрелът. Убитата Станка Марангозова е престъпно проявена, добави Хаджиев. Става въпрос за финансови измами и пране на пари, добави той.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР