Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър. Цяла нощ

...
Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър. Цяла нощ
Коментари Харесай

Продължава разследването на петорното убийство в Нови Искър

Продължава следствието на петорното ликвидиране в Нови Искър. Цяла нощ полицията е правила огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата убити. Очаква се през днешния ден още веднъж да има огледи.

Жертвите са мъж на междинна възраст – Неделчо Юнаков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Същевременно Министерство на вътрешните работи разгласи за търсене 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков. Обявен за търсене е и автомобил – джип BMW Х5, благосъстоятелност на фамилията.

Оръжието на закононарушението също още не е открито. Късно нощес стана ясно, че убитите са убити с по един патрон. Информацията изнесе основният прокурор Сотир Цацаров, който беше на мястото на мястото на престъплението.

На 2 януари малко след 16:00 часа мъж съобщил в полицията, че не може да се свърже по телефона със собствен непосредствен. Полицейският патрул открива в къщата в Нови Искър пет тела. Семейството живее там от година и половина, а преди този момент са живели в София.

„ Всички те по първични данни са убити с по един изстрел, с малокалибрено оръжие. Застреляно е и кучето – немска овчарка. Най-вероятно това се е случило в новогодишната нощ ", съобщи Цацаров.

Майката на Нанси - Кети Николова Кюхова, на 44 години, се търси. Тя има компания, която се занимава с импорт и експорт на артикули. Не е ясно дали дамата се търси като обвинена или като очевидец.

„ Към момента няма открито оръжие, само че не изключваме при продължение на огледа да намерим такова ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

На този стадий проверяващите работят по версия ликвидиране. А експертизите ще потвърдят дали има и самоубийство.

Разследващите работят по всички вероятни версии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР