Продължава предизборната кампания за кмет и общински съветници в София.

...
Продължава предизборната кампания за кмет и общински съветници в София.
Коментари Харесай

Стефан Иванов - разумната промяна за София*

Продължава предизборната акция за кмет и общински съветници в София. На много нетрадиционен способ за увещание на съгражданите си е заложил Стефан Иванов – претендент за кмет на София и лидер на листата с претенденти за общински съветници в столицата от локална коалиция „ НФСБ и БДС „ Радикали ” с поддръжката на Движение Демократично Действие и Общество за нова България.
Всеки ден четири екипа от доброволци и претенденти от листата – общо над 20 индивида - разпъват своите шатри в разнообразни точки на София. Така единствено за 20 дни те ще посетят 80 места в града , с цел да беседват очи в очи с хората в техните квартали. „ Лично аз така и така избирам живия контакт, а пък и предстоящо не бях позволен до двете най-големи малките екрани ” – стимулира се Стефан Иванов сред два диалога за фалшив ремот на квартална улица в жк „ Сухата река ” и единадесетгодишна авантюра по доброволното разделянето на две на унаследен парцел на двама братя в кв. „ Левски – В ”. Изненадващо за екипа от доброволци достолепна дама ги моли да й създадат фотография с претендента за кмет, след което пожелава триумф и дава обещание, ч е ще гласоподава с номер 69 в края на идната седмица.
„ Предлагаме на нашите съграждани мощна и способена листа с общински съветници, които имат съответна стратегия за модерното развиване на нашия град, надяваме се на необятна поддръжка! ” – добавя Цветан Манчев, ръководител на БДС „ Радикали ” и четвърти в листата с претенденти за общински съветници.
„ Трите ни съществени задания са – превантивна битка против корупцията, безспорен приоритет на образованието и културата, както и гарантиране на публичния ред и сигурността на жителите и намаляването на битовите обири. Сегашното ръководство е изтощено и апатично, нуждае се от отмора ”, моли Стефан Иванов и с убеденост поема към идната точка на София, където същинските диалози не престават.
 
* Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение! * Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР