Продължава преброяването на изборните книжа в зала Арена Армеец и

...
Продължава преброяването на изборните книжа в зала Арена Армеец и
Коментари Харесай

Продължава броенето на протоколите в Арена Армеец

Продължава преброяването на изборните бумаги в зала " Арена Армеец " и зала " Фестивална ", където се обработват протоколите от трите районни изборни комисии - 23, 24 И 25 РИК.

Членовете на секционните комисии се оплакаха, че тук първоначално са се получили опашки и скупчвания и им се е наложило да изчакат 1-2 часа в неприятното време преди да бъдат позволени в залата. Дори им се е налагало да стопират по пътя, тъй като залата не е била подготвена да ги одобри.

Противоепидемичните ограничения се съблюдават отчасти, тъй като на моменти даже в самите зали имаше скупчвания и хора без маски. Темпото е положително и даже по-бързо от предстоящото, сподели Валери Цолов, който е ръководител на 25 РИК. Той добави обаче, че умората към този момент си споделя думата и темповете могат да се забавят.

И на двете места считат, че до ранния следобед ще могат да обработят 100% от протоколите. Към 5.00 ч. в зала " Фестивална " бяха обработени към 50% от протоколите, а в " Арена Армеец " са към 60%.

В към 90% от всички протоколи има неточности, които засягат основно преференциите и точка 6, която касае действителните и недействителните гласове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР