Продължава подготовката за премиерата на новото поколение Volkswagen Golf. Осмото

...
Продължава подготовката за премиерата на новото поколение Volkswagen Golf. Осмото
Коментари Харесай

Новият Volkswagen Golf дебютира на 24 октомври

Продължава подготовката за премиерата на новото потомство Volkswagen Golf. Осмото издание на известния автомобил ще се покаже публично на 24 октомври тази година. Днес компанията популяризира първите цялостни скици на външния тип и предното табло на напълно новото потомство на хитовия за марката модел Golf.

Видно е, че извън колата ще бъде по-скоро еволюирала, в сравнение с напълно модифицирана. Формата и пропорциите са познати от предходните генерации на Golf.

Дизайнерите на марката дават обещание, че новият Golf ще наподобява доста по-добре от своя предходник, макар еволюционния метод към дизайна.

Без да навлизат в детайлности, от Volkswagen споделят, че новият Golf ще бъде стартиран на пазара с нова гама високоефективни задвижващи елементи, усъвършенствано окачване, редица системи за подкрепяне на ръководството, както й добавени онлайн функционалности и услуги.
 Снимка 446985
Източник:

В интериора обаче ще открием напълно нова класификация с два свързани в средата екрана - един за инфотейнмънт системата и един за цифровото приборно табло.

На 24-ти октомври немската марка провежда особено събитие в дома си във Волфсбург - премиерата на новия Golf, която ще стартира в 18 часа Централноевропейско време.
 Volkswagen стартира пътни проби на осмото потомство Golf
Volkswagen стартира пътни проби на осмото потомство Golf

Производство започва през юни 2019-а

Събитието ще премине под мотото " Life Happens with a Golf ", като в рамките му ще забележим за първи път Golf MK8 към този момент във версия хечбек. През идната година чакаме дебют и на комби версията.

Продажбите на новото потомство Volkswagen Golf ще стартират през декември тази година.
 Снимка 446983
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР