Продължава почистването на морски плаж Слънчев бряг - север, като

...
Продължава почистването на морски плаж Слънчев бряг - север, като
Коментари Харесай

На плажа в Слънчев бряг се случва нещо важно, което касае всички мераклии да се препичат там това лято (СНИМКА)

Продължава почистването на морски плаж „ Слънчев бряг - север ”, като се отстраняват бетонови фундаменти. Освен, че пречат на плажуващите гости, нелегално поставените уреди са спънка за естественото осъществяване на санитарно-хигиенните действия на линията. Това стана ясно по време на инспекцията, която извърши министърът на туризма Николина Ангелкова, оповестиха от пресцентъра на министерството. „ Летният сезон към този момент стартира, само че съм сигурна, че всички ще проявим самообладание, тъй като новият наемател на „ Слънчев бряг - север” поставя най-много старания морският плаж да бъде гостолюбив, чист и туристите да се усещат в действителност добре”, акцентира Николина Ангелкова. Тя заяви, че отстранените нелегално сложени преместваеми обекти на този плаж към този момент надвишават 1 600 кв. м.


От министерството напомнят, че морският плаж бе предаден на новия наемател едвам на 5 май 2017 година заради несвоевременно подхванати дейности. „ Въпреки късите периоди, в които наемателят стартира да събаря и да демонтира противозаконни заведения и други преместваеми обекти, плажът към този момент е квалифициран за посетители”, уточни още министър Ангелкова.

През този летен сезон цените на плажните такъми на „ Слънчев бряг - север” са с 2.00 лв. по-ниски - 8.00 лв. за чадър и 8.00 лв. за шезлонг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР