Продължава победният ход на Адриан Андреев в тенис-турнира от младежките

...
Продължава победният ход на Адриан Андреев в тенис-турнира от младежките
Коментари Харесай

Първа загуба за Делчева в Буенос Айрес

Продължава победният ход на Адриан Андреев в тенис-турнира от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. Във втория кръг българинът победи представителя на Турция Янкъ Ерел с 6:3, 5:7, 6:3, мачът продължи 2 часа и 20 минути. На четвъртфинала на следващия ден поставеният под номер 6 Андреев ще срещне Филип Кристиан Жиану от Румъния, дуелът е след 16 ч. българско време. По-късно тази нощ Адриан в партньорство с украинката Виктория Дема ще играе при смесените двойки против швейцарския тандем Дамиен Венгер/Лулу Сун.

Във фехтовката сабльорката Йоана Илиева зае първото място в квалификационната си група с три победи и единствено една загуба. На осминафиналите Илиева бе сложена без противник, а на четвъртфинала
срещна унгарката Лиза Пущай. Въпреки че я бе победила в групата, в този момент Йоана отстъпи с 13:15 и по този начин не съумя да се класира за полуфиналите. Срещата потегли мъчно за Илиева, която позволи унгарката да поведе с 8:3 и макар положителните си изяви до края българката не съумя да стопи изцяло разликата.

Мария Делчева записа първа загуба в шампионата по бадминтон. Българката отстъпи в последния си мач от осминафиналната фаза пред виетнамката Ти Ан Ту Ву с 0:2, като единствено в първата част бе равностойна на съперничката си (18:21, 12:21). С две победи и една загуба нашата представителка зае второ място в осминафиналната група, след Ву от Виетнам. Мария Делчева продължава присъединяване си в микс конкуренцията. В тандем с Амбалангодаж от Шриланка тя ще срещне по-късно тази нощ тандема Хименес (Доминиканска република) / Хои(Сингапур).

В плуването на 800 м св. жанр Василики Кадоглу финишира за 9:18,92 мин., на 22,78 сек. от лидерката и по този начин остана четвърта в серията си. Късно вечерта предходния ден Диана Петкова се подреди с 56,82 сек. шеста в полуфинала на 100 м св. жанр и зае 13-о място в крайното класиране.

Татяна Воложанина се класира пета в първото тестване от художествената гимнастика с резултат 15.700 т. на обръч, лидерка със 17.900 т. е рускинята Дария Трубникова. По-късно тази нощ българско време са осъществяванията с топка, а за на следващия ден вечер са планувани тестванията на бухалки и лента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР