Продължава петицията в подкрепа на шофьора на катастрофиралия край Своге

...
Продължава петицията в подкрепа на шофьора на катастрофиралия край Своге
Коментари Харесай

Стотици хора се обявиха в подкрепа на шофьора на автобуса ковчег

Продължава петицията в поддръжка на водача на авариралия край Своге рейс Григор Григоров. Стотици хора, пътували с него през годините, го разказват като виновен човек, който съблюдава разпоредбите. С подписите си хората упорстват единственият упрекнат да не се трансформира в единствения отговорен, оповестява Нова телевизия.
С него са пътували всички деца от учебното заведение в Божурище. Именно Григор сядал зад кормилото при съвсем всички проведени екскурзии през последните 10 години.
„ Мога да кажа, че е извънредно виновен човек. Обикновено ние, преподавателите, сме първоначално и в края и, гледайки километража, в никакъв случай не сме забелязвали превишаване на скоростта”, споделя Теодора Танева, заместник-директор на учебното заведение.
Софийски образователни заведения също употребявали услугите на Григоров. Леда Аврамова две години работила в столичното 58-о учебно заведение. Тя и сътрудниците й пътували с водача на образования минимум два пъти годишно. Казва, че постоянно се е чувствала сигурна, когато той е бил зад кормилото. Разбрала за злополуката от малкия екран. Чула, че лидерът е от Божурище, само че до последно се надявала, че няма да се окаже Григор.
Сега всички, които поддържат Григоров, се надяват на вярно решение на съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР