Продължава отзвукът от. В Черно море дори се разразиха неприятни

...
Продължава отзвукът от. В Черно море дори се разразиха неприятни
Коментари Харесай

Преизбирането на Б. Михайлов доведе до грозен скандал във Варна

Продължава отзвукът от. В " Черно море " даже се развихриха неприятни подиуми, свързани с решението на управлението на клуба да поддържа Михайлов за пети мандат. По време на неделния дуел против " Славия " (1:1) почитателите на варненския отбор стачкуваха освен против президента на футболния съюз, само че и против притежателя на варнанския клуб Марин Митев. " Желаната смяна още веднъж я няма! Г-н Митев, докога ще се лъжем? ", пишеше на един от издигнатите плакати.

Акцията на агитката обаче има своето продължение. 

" По време на мача със Славия ясно изразихме своето извънредно неодобрение по отношение на преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС и политиката на ръководство в нашия обичан клуб.

Реакцията в лицето на изпълнителния шеф Марин Маринов бе предстояща и повече от показателна. Още на идващия ден беше преустановен договорът за наем на двата павилиона намиращи се на стадиона, които се поддържат и финансират напълно от фенклуба. Последва закана за ликвидиране към едно от момчетата от нашата организация, директно пред бременната му брачна половинка.

Категорично осъждаме сходно държание показващо за какво желаеме " Черно море " най-сетне да се ръководи от спортни хора. Ще отстояваме нашите претенции до дъно, а що се касае до заканите за ликвидиране - нека шефът се свърже и с ръководителя на фенклуба Иван Михайлов ", написаха от Националния фенклуб на " Черно море ".



Заради самите плакати и викания против Борислав Михайлов пък през днешния ден Дисциплинарната комисия към БФС наложи на " Черно море " санкция в размер на 1000 лева

Феновете на варненския отбор не бяха единствените, които стачкуваха против президента на футболния съюз през миналия уикенд. Агитката на " ЦСКА-София " също имаше акция с плакати. Недоволство показаха и други фенклубове. Значителна част от последователите на " Левски " също останаха недоволни от решението на притежателя на клуба Наско Сираков да поддържа Михайлов на конгреса. Стигна се до такава степен, че Сираков съобщи, че утвърждава Михайлов, само че не и оферти от него състав на Изпълкома.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР