Продължава официалното посещение на министъра на външните работи на Германия

...
Продължава официалното посещение на министъра на външните работи на Германия
Коментари Харесай

Германският външен министър се среща с Екатерина Захариева и Румен Радев

Продължава формалното посещаване на министъра на външните работи на Германия Хайко Маас у нас. То е по покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева.

Вчера той се срещна с премиера Бойко Борисов. Днес Маас ще се срещне с вицепремиера Екатерина Захариева и президента Румен Радев.
Бойко Борисов се срещна с немския външен министър Двамата разискаха задълбочаване на двустранното партньорство в секторите туризъм, обучение, просвета и просвета
Захариева и Маас ще обсъдят настоящи тематики от двустранните връзки и дневния ред на Европейския съюз, както и въпроси, свързани с провокациите пред Европейски Съюз в интернационален проект. След това президентът ще посрещне Хайко Маас на „ Дондуков “ 2.

Екатерина Захариева и Хайко Маас ще се разходят в историческия център на София в региона сред ротондата „ Свети Георги “, джамията „ Баня Баши “ и Софийската синагога, символизиращи културното разнообразие и приемливост на българския народ. Двамата министри ще създадат и първа копка на новата постройка на дипломатическата задача.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР