Продължава обновлението при германските консерватори. След оттеглянето на Ангела Меркел

...
Продължава обновлението при германските консерватори. След оттеглянето на Ангела Меркел
Коментари Харесай

Продължава обновлението при консерваторите в германската политика

Продължава обновлението при немските консерватори. След отдръпването на Ангела Меркел от лидерския пост на Християн-демократичния съюз и посестримата партия, баварският Християн-социален съюз, към този момент е с нов ръководител. Премиерът на провинцията Маркус Зьодер оглави групировката, от чиито редици е лидерът на листата на Европейската национална партия Манфред Вебер.

За смисъла на смяната споделя Мария Стоянова.

 © Българска телеграфна агенция
Християн-социалният съюз в Бавария затвори цяла глава от своята история, обвързвана с Хорст Зеехофер. Бъдещето ще се гради от Маркус Зьодер. Двамата бяха противници, в този момент са единомишленици. Целта е подсилване на редиците на връзките с християн-демократите и победа на идните евроизбори.
Маркус Зьодер, водач на Християн-социалния съюз: Националистите и популистите желаят да разделят обединена Европа. Тези разрушителни сили се стремят към " Брекзит " в центъра на Европа. И, в случай че сте прочели, защо упорства " Алтернатива за Германия " - то е излизане на Германия от общността. Ние няма да позволим това. Ще се борим.
Заедно с посестримата християн-демократическа партия ще се положат старания за добър резултат на изборите за Европейски парламент в края на май, акцентира Маркус Зьодер.

Целта е, заместник-председелят на Християн-социалния съюз Манфред Вебер да получи попътен вятър като водещ претендент на европейските консерватори, с цел да оглави Европейската комисия.
 Християн-демократическият съюз в Германия се приготвя за бъдещето Християн-демократическият съюз в Германия се приготвя за бъдещето
В Германия канцлерската партия Християн-демократически съюз, слага към този момент жалоните за бъдещето. След като с дребна преднина Анегрет Крамп-Каренбауер вч...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР