Продължава облагородяването на градския плаж във Видин. До момента е

...
Продължава облагородяването на градския плаж във Видин. До момента е
Коментари Харесай

Продължава облагородяването на градския плаж във Видин

Продължава облагородяването на градския плаж във Видин. До момента е подравнена горната тераса и е посипана с пясък, оповестяват от регионалната администрация. Възстановени са душовете и чешмичката сред двете капии при крепостта "Баба Вида ". От Общината възвърнаха осветлението на горната тераса, а видинчани са удовлетворени от направеното.
"На този стадий - да, просто беше покруса. А в този момент е добре, само че може и още по-добре и допускам, че ще го създадат. Да сложат някой чадър, както по-рано, пейките да се пооправят и това е, другояче пясъкът си е добре към този момент... Да, доста сме удовлетворени, направиха, в този момент доста добре, само че може и още по-добре, по-скоро, още по-рано да го създадат това... ", споделя локален гражданин.
От регионалната администрация осведомиха, че плажната линия ще бъде почистена от растителност, както и че продължава почистването на Алеята на влюбените, като се планува тя да бъде почистена до паметника на Свободата. Ще бъдат сложени 20 чадъра. Продължава почистването от растителност на крепостните стени. Ще бъдат ситуирани и фитнес уреди навън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР