Продължава натискът към депутати на ИТН, каза Ива Митева от

...
Продължава натискът към депутати на ИТН, каза Ива Митева от
Коментари Харесай

Ива Митева: Говори се, че ще има колеги от ИТН, които ще се обърнат. Продължава натискът върху нас

Продължава натискът към депутати на Има Такъв Народ, сподели Ива Митева от Има Такъв Народ пред Българска национална телевизия. " Смятам, че не е възможно да се изпращат СМС-и и да се звъни от министър-председателя към наши депутати. Най-малко може да го прави някой различен. Не знам в какви времена живеем, само че се пробва да ги обработва. Това ще е до гласуването в сряда или четвъртък. Ще забележим по какъв начин ще гласоподават сътрудниците. Ще забележим дали някой се е поддал. Говори се, че ще има сътрудници, които ще се извърнат. Надявам се да няма такива ", сподели Митева.

Тя съобщи още, че няма номинация на Има Такъв Народ за ръководител на Народното събрание. Който и да бъде ръководител, ще му бъде извънредно мъчно, тъй като би трябвало да стои против 239 души и да се преценява с всеки от тях, добави Митева.

За вчерашния митинг тя сподели:

" Не ми се желае да се връщаме към площадната народна власт. Има процедури, дано да вървим по тях. Има ред, да го съблюдаваме. Нека да не настройваме хората един против различен. Днес чух, че сме мафия, през вчерашния ден чух, че сме мафия, аз доказателства за това не виждам. Не слушам имена на мафията, дано да ги кажат, да ги покажат, да извадят доказателства. Ако сме мафия, желая да попитам съдружните сътрудници, за какво не ни го споделиха до в този момент, за какво не изнесоха документи, а в този момент ни го споделят? ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР