Продължава медийната атака срещу херцогинята на Съсекс – Меган. Сестра

...
Продължава медийната атака срещу херцогинята на Съсекс – Меган. Сестра
Коментари Харесай

Саманта Маркъл: Ако баща ни умре, това е заради теб, Мег

Продължава медийната офанзива против херцогинята на Съсекс – Меган. Сестра ѝ Саманта стартира да разгласява постове на страницата си в Twitter откакто татко им Томас сподели пред TMZ, че няма да спре да беседва с медиите, до момента в който щерка му не го одобри назад в живота си.

"Действай като човечен човек, действай като жена ", обръща се Саманта към сестра си и прибавя: "Ако татко ни почине, това е поради теб, Мег ".

Не се знае дали Меган е прочела тези апели, защото откакто се причисли към кралското семейство тя изтри всички форми на обществени медии, написа Daily Mail.

Затова пък Саманта не стопира да написа: „ Радвам се, че имаш толкоз време, с цел да отдадеш дължимото на другите, пренебрегвайки личния си татко! “

Меган е била близка с татко си, до момента в който е растяла, само че към този момент най-малко от два месеца не го е виждала.

Затова пък Томас не стопира да беседва с медиите. Той показа пред The Sun, че съгласно него от усмивката на щерка му си проличава какъв брой е ужасена от новите отговорности и добави, че няма да спре да приказва пред медиите, до момента в който не му бъде разрешено да приказва и с Меган.

По думите му пред TMZ, той е пазил дълго време безмълвие, само че бил разгласен от пресата като аскет в Мексико. Затова и взема решение да опише историята си.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР