Продължава мълчанието на партиите, към които вчера от за разговори

...
Продължава мълчанието на партиите, към които вчера от за разговори
Коментари Харесай

Продължава мълчанието на партиите, на които ГЕРБ предложиха разговори за кабинет


Продължава мълчанието на партиите, към които през вчерашния ден от за диалози за кабинет. Междувременно приказваха от " " - единствените непоканени на такива диалози, само че пробваха да го създадат изборно, не пред всички медии.

От през днешния ден конкретизираха предлагането си към партиите.

„ Ние чуваме опорката, само че сме виновни. Ние няма по какъв начин да кажем, че не са евроатлантическа партия. С „ “ нямаме какво да приказваме във връзка с геополитика. Приемам мълчанието на „ “ като положителен сигнал. Рано е да се приказва за министър председател “, съобщи Екатерина Захариева.

Идеята на не се одобри изключително добре в дясно.

„ Ако започваме с диалога кой какво проваля, значи цялото упражнение на Борисов е просто подготовка за последваща предизборна акция. Когато към това прибавим и концепцията за присъединяване на в някаква управническа настройка, за нас това става рецепта за основаване на проблем, а не за намиране на някакво решение “, отбелязва.

„ “, и резервират безмълвие по тематиката. Коментар обаче пристигна от „ “ и „ “, т.е. от тези, които не бяха поканени.

„ Единственият мандат, който ще подкрепим, е мандатът на " ". Ние сме подготвени със собствен кабинет и ще го представим, в случай че президентът връчи на " " третия мандат. Най-вероятно отиваме на нови избори “, разяснява.

Костадинов през днешния ден първо свика конференция, а след това я напусна демонстративно поради наличието на медии, които съгласно него са с американско финансиране. При покана да изоставен залата, представителите на тези медии си останаха по местата в залата, а „ “ си потеглиха.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР