Продължава кампанията на БНТ и Столичната община Спри, детето запази.

...
Продължава кампанията на БНТ и Столичната община Спри, детето запази.
Коментари Харесай

Кампанията Спри, детето запази съпоставя деца и родители

Продължава акцията на Българска национална телевизия и Столичната община " Спри, детето резервира ". На спонтанна площадка в детска градина " Радост ", деца учиха, родителите си припомниха разпоредбите за придвижване.

Знак с преимущество, ти тръгни, а на пешеходната пътека - чакащите пропусни. Така, посредством игри, деца и родители, се учат на толерантно отношение на пътя към всички участници в придвижването.
Димитър Станимиров - родител: " Важно е децата да знаят за разпоредбите за придвижването, тъй като те би трябвало да могат сами да се пазят. " Българска национална телевизия: " Според теб вярно ли е да приказваш по телефона до момента в който караш?Павел Стефанов: Не!Тома: Ако има пешеходец, да го изчакам, и в случай че светофарът е червен, да спра.Инс. Станислав Илиев - отдел " Пътна полиция " при основна дирекция " Национална полиция ": " Нашата статистика демонстрира, че уменията и знанията на децата точно на такива детски площадки бързо се усвояват. " Илонка Стоянова - шеф на ОДЗ " Радост ": Това, за което ние доста държим е, те в действителност да подсещат своите родители, качвайки се и управлявайки колите, да запазят успокоение на пътя.Симеон Симов - секретар на Съвета по сигурност за придвижване на децата към Столична Община: Най-силният и злобен пестник на родителите е, когато децата ни създадат забележка на нас- възрастните.
В детска градина „ Радост " към този момент познават пътните знаци и знаят главните правила. А вие знаете ли ги? Ако сте ги не запомнили,по -добре си ги припомнете преди да седнете зад кормилото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР