Продължава извънредната епидемична обстановка в страната, запазва се и тенденцията

...
Продължава извънредната епидемична обстановка в страната, запазва се и тенденцията
Коментари Харесай

БЛС призова за спазване на противоепидемичните мерки

Продължава изключителната епидемиологична конюнктура в страната, резервира се и наклонността за растеж на новодиагностицирани с COVID-19. Опасността не е отминала и по тази причина подсещаме, че е належащо прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения – отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност, с цел да се овладее отрицателната наклонност. Това се споделя в изпратена до медиите позиция на Българския лекарски съюз.

"За страдание, сме очевидци на неспазване и подценяване на рекомендациите. Освен това преди дни беше позволено още веднъж да има аудитория на спортни надпревари навън, което също крие опасности, в случай че не се съблюдават противоепидемичните ограничения ", показват от Лекарския съюз.

Д-р Станимир Хасърджиев за ковид у нас: Най-лошото следва

"БЛС приканва всеки, който ще посети стадионите, или показва своята свободна воля, да не не помни и персоналната си отговорност. Спазването на противоепидемичните ограничения, въпреки и навън, само че в наличието на доста хора, е основно, с цел да съхраним здравната система ", декларират от съсловната организация.

"От БЛС призоваваме за отговорно държание, с цел да съхраним здравето си, нашето и това на околните ни ", се споделя още в позицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР