Продължава изпълнението на Инвестиционната програма на община Асеновград за 2019

...
Продължава изпълнението на Инвестиционната програма на община Асеновград за 2019
Коментари Харесай

Вижте на кои улици в Асеновград започват ремонти

Продължава осъществяването на Инвестиционната стратегия на община Асеновград за 2019 година Сред обектите, които се извършват към сегашния миг или са пред привършване, са ремонт на улиците " Клокотница ", " Цар Иван Шишман ", " Атанас Мишев " в Асеновград. Извършва се баластриране на улици в село Златовръх и Нови извор. В последното село се извършва ремонт на улица " 19-та ".
Изкърпва се асфалтова настилка в квартал " Долни Воден " и четвъртокласна пътна мрежа на територията на общината. Изгражда се подпорна стена на кръстовището сред улиците " Христо Анастасов " и " Прохлада " в квартал " Долни Воден ". Припомняме, че тя се срути, в резултат на поройните дъждове от началото на месец юни тази година. Предстои до дни да стартира осъществяването и на нови обекти в община Асеновград.
Скоро ще започват рехабилитация и ремонт на част от пътен сектор от четвъртокласна пътна мрежа по правата сред селата Избегли и Конуш. Други действия, които ще стартират до дни, са асфалтиране на улиците " Заводска " и " Кокиче " в село Тополово, както и асфалтиране, слагане на бордюри и благоустрояване на улица " 1-ва " в Жълт камък. И още - благоустрояване на улица " Слънчев бряг " в Муладава, асфалтиране на улица " Ягода " в село Стоево, преасфалтиране на улица " Младост " в село " Нареченски бани ".
Планирани са и асфалтиране и замяна на тротоарни настилки на улица " Бако Динчо " в Асеновград, както и асфалтиране зад блок №13 в асеновградския квартал " Изток " . Ще се извърши и асфалтиране и отводняване пред блок №12 в квартал " Баделема ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР