Продължава издирването на заподозрения за убийство в Костенец. Полицейските сили

...
Продължава издирването на заподозрения за убийство в Костенец. Полицейските сили
Коментари Харесай

МВР: Няма категорични доказателства, че двете убийства в Костенец са извършени от един и същи човек

 Продължава издирването на обвинения за ликвидиране в Костенец. Полицейските сили ще останат в региона до момента в който не бъде арестуван, заяви на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов. Към момента няма безапелационни доказателства, че двете убийства са осъществени от един и същи човек, заяви Ивайло Иванов. Във връзка с убийството на 42-годишния от града, открит през вчерашния ден, той акцентира, че все още е изяснено, че двамата с търсения са съседи и са в роднинска връзка. Две разнообразни са оръжията, употребявани за осъществяването на двете закононарушения.

Няма данни за директен спор сред тях. В годините обратно търсеният е правил обири от вкъщи на убития, само че връзките са били като сред съседи, няма сигнали в полицията за директен спор или дрязги сред тях. След приключването на експертизите ще има изясненост за настъпването на гибелта на убития комшия, открит през вчерашния ден. На стадия няма съответни данни дали търсения е обвързван с убийството му.

Сигналите по отношение на местонахождението на търсения са незадоволителни. Разчитаме на информация от хората и ще сме признателни за всяка информация от жители, която ще подкрепи работата на полицията, съобщи шефът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов, който акцентира, че разположените в и край Костенец сили на реда са гаранция за сигурността на хората.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР