Продължава издирването на убиеца на 7-годишно момиче от сливенското село

...
Продължава издирването на убиеца на 7-годишно момиче от сливенското село
Коментари Харесай

Издирваният за убийството на 7-годишно дете в Сливенско е криминално проявен

Продължава издирването на килъра на 7-годишно момиче от сливенското село Сотиря, заяви на брифинг през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов.
Издирват 21-годишен в Сливенско за убийството на 7-годишно момиче Село Сотиря е блокирано от полиция, включен е и хеликоптер в издирването
Основният обвинен е 21-годишният Мартин Трифонов, който е разгласен за общонационално търсене. Мъжът е бил разследван за обири, има и присъда за блудничество с шестнайсетгодишно момиче през 2017 година.

Заподозреният е незает, от оскъдно семейство, не разполага с пари и не е квалифициран за дълъг престой в планина или навън, считат от полицията.
Мъжът се търси от нощес, като в акцията е бил включен хеликоптер на гранична полиция, жандармерия, военна полиция, планински спасители и други

Екипите обхождат региона към селото и вилната зона на Сливен в подножието на Стара планина.

В търсенето са включени и следови кучета. Издирваният имал мощен боязън от кучета. Той е бил забъркан в случай, в който предходната година кучета раздраха стопанина си в Сотиря.

Ивайло Иванов заяви, че през вчерашния ден към 14 часа е бил получен сигнал за дете в безпомощно положение край село Сотиря.
7-годишно момиченце е убито в сливенското село Сотиря Детето е намерено захвърлено в края на селото в извънредно тежко положение и е умряло в болничното заведение
Седемгодишното момиченце е било изнасилено и пребито, като е умряло в болничното заведение в Сливен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР