Продължава издирването на Радослав Колев, рецидивист, осъден на лишаване от

...
Продължава издирването на Радослав Колев, рецидивист, осъден на лишаване от
Коментари Харесай

МВР напомня, че издирва и Радослав, втория беглец

Продължава издирването на Радослав Колев, рецидивист , наказан на отнемане от независимост за 26 години, за ликвидиране. Той е напуснал Централния софийски затвор на 3 април т.г., заяви Министерство на вътрешните работи.

Хората, които разполагат с информация, могат да алармират на тел. 112 или в най- близкото отделение на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност, твърдят служителите на реда.

 Двама наказани избягаха от Централния затвор Обновена
Двама наказани избягаха от Централния затвор

Единият стрелял по защитата с газов револвер, подгонила ги чистачка

Припомняме, депутатите от Българска социалистическа партия желаеха тази заран вътрешният министър Валентин Радев да се яви в Народното събрание, с цел да даде уточнения. Тъй като Радев е в чужбина, в пленарна зала се яви главсекът.

Сигналът за стрелбата е подаден след 22.00 часа . Сигналът е неизвестен. Веднага е изработен оглед на мястото на случая. След взимане на пръстови отпечатъци на убития е открито, че това е беглецът Владимир Пелов.

Стрелецът по Пелов Марио Панчев е в болница " Пирогов ", където му е осъществена животоспасяваща интервенция.

 Владимир Пелов е убитият в Ботевград Обновена
Владимир Пелов е убитият в Ботевград

Вторият потърпевш е в " Пирогов " с 2 огнестрелни рани в корема

През нощта против сряда в Ботевград бе погубен избягалия пандизчия Владимир Пелов. Той и Радослав Колев избягаха от парадния вход на Централния софийски затвор на 3 април т.г.

По първична информация Пелов е погубен заради неуредени бизнес връзки сред него и Марио Панчев. Пелов се е укривал в Ботевград в последния месец, заяви по-рано шефът на ОДМВР - София старши комисар Георги Григоров на брифинг във връзка убийството на Владимир Пелов в Ботевград - един от избягалите пандизчии от Централния софийски затворпрез април месец тази година. Вторият участник в стрелбата е 39-годишният Марио Панчев, с прякор Големия.

Застреляният Владимир Пелов избяга от Централния софийски затвор на 3 април 2018 година. Тогава с него избяга и съучастникът му Радослав Колев, като двамата излязоха от пандиза през централния вход, откакто стреляха с револвер по защитата.

Министерство на вътрешните работи незабавно предприе дейности по издирването на двамата бегълци, само че без триумф. Граждани подаваха стотици сигнали за това, че са забелязали пандизчиите на разнообразни места в София, само че те не бяха открити от управляващите.

Според един от последните сигнали до полицията Владимир Пелов е бил видян в Ботевград. Заради сигнала на 2 юни в града беше извършена полицейска акция по издирването на пандизчията. Последният сигнал за Пелов е бил подаден преди 3 дни.

На 17 май до президента и омбудсмана беше изпратено писмо от пандизчията. В осем страници Пелов описал претекстовете си да избяга от пандиза. Твърдял, че е наказан незаслужено, получил е тежко наказване, което е еднакво на смъртна присъда и това провокирало бягството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР