Продължава издирването на още един предполагаем участник в групата на

...
Продължава издирването на още един предполагаем участник в групата на
Коментари Харесай

Шести ден без следа от още един предполагаем участник в групата на Митьо-Очите

Продължава издирването на още един хипотетичен участник в групата на Митьо Очите. Вече шести ден няма диря от Пейо Янков - общинският консултант от Несебър, повдигнат от коалиция „ Сила ”.

Издирваният общински консултант е наследник на разстреляния преди години локален политик и предприемач Димитър Янков, оповестява Нова тв.

По непотвърдена информация Янков е на отмора в чужбина и се чака самичък да се съобщи.

Бенчо Бенчев е съучастник с Георги Дросев в охранителната компания „ Аркус ”, където Митьо Очите е назначен за съветник.

Екип на NOVA се срещна с Георги Дросев в една от автокъщите му. Обяснява, че познава Бенчо Бенчев от 30 години.

Дросев и Бенчев се снабдяват с акции на охранителната компания и стават съдружници в „ Аркус Секюрити ” след гибелта на Александър Алексиев, който бе разстрелян преди 2 години пред ресторант в Слънчев бряг.

„ Предложиха ми, получих ги. Интересна ми е тази работа, считам отсега нататък да се занимавам ”, декларира Дросев и признава, че познава Димитър Желязков.

Според наши източници всекидневен сътрудник на Дросев е един от арестуваните преди дни - Радослав Николов – Рачо.

„ Имам две кафемашини от него ”, признава Дросев.

Друг арестуван в зрелищната акция в Бургас и района е Йордан Въчев, прочут край морето като Данчо Ларша. Той се свързван с войната на траурните организации в Бургас.

„ Моят „ Мерцедес ”, който трябваше да става катафалка, го възпламениха, възпламениха и на колежката Стефка Димитрова. Едва ли има човек, който да не се опасява ”, декларира Румяна Черкезова, притежател на траурна организация.

Сред арестуваните е и Иван Пишиев, против който има редица сигнали за побои и поръчкови палежи на катафалки. Той е и измежду най-близките другари на Данчо Ларша.

„ Аз съм живяла с Иван Пишиев. Всички се опасяваха от Иван, той не можеше да овладее гнева си. Аз имам подадена тъжба против него, той ме биеше, той ме тормозеше ”, споделя Радина Мъглова.

„ Започва да ме бие по коленете, главата, единствено лицето не ми удря, удря ме по врата. Аз карам на първа, на втора, колите хвърчат. Рева, пискам, бутам по кормилото от болки. Просто хората си подминават и никой не ми обръща внимание ”, споделя Румяна Черкезова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР