Продължава издирването на началника на КАТ "Пътна полиция" в Казанлък.

...
Продължава издирването на началника на КАТ "Пътна полиция" в Казанлък.
Коментари Харесай

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък


Продължава издирването на началника на КАТ "Пътна полиция " в Казанлък. Тодор Николов е в неопределеност от сряда, когато е забелязан за последно. Към момента и трите му телефона са изключени. Липсва и персоналният му автомобил. Последно видеокамери са засекли колата на Николов да се движи в посока язовир Копринка и назад. Днес ще бъдат прегледани в допълнение всички камери от изходите на Казанлък. Сигналът за изгубването на Николов е подаден от сестра му, с която живеят в една къща. Жената видяла ключовете му на вратата и се тормозила, че го няма. В издирването на началника на КАТ е включен целият състав на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Стара Загора.

Обходени са всички направления по които Николов се е движел. Не е открита информация за проблеми при диалози със сестра му и шурей му, с които живее в село Бузовград, покрай Казанлък. За проблеми не са съобщили нито някогашната му брачна половинка, нито някогашната му другарка.

Николов е на 44 години. В Министерство на вътрешните работи стартира работа през 2006 година, а от 2014 година работи като шеф на отдел "Пътна полиция " в РПУ-Казанлък.

Полицаят е в неопределеност от сряда. По обяде разговарял с публицисти край Мъглиж, където имаше тежък пътен случай със умрял и тежко ранени. За финален път е отговарял на телефона си към 16 ч. същия ден. Информацията за изгубването му е постъпила в Министерство на вътрешните работи на 12 декември в 21 ч. от сестра му.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР