Продължава издирването на мъжа, обрал газстанция на булевард Тодор Каблешков

...
Продължава издирването на мъжа, обрал газстанция на булевард Тодор Каблешков
Коментари Харесай

Продължава издирването на мъжа, обрал газстанция в София

Продължава издирването на мъжа, обрал газстанция на бул. " Тодор Каблешков " в София. Той открадна близо 1100 лева и рани служителка с нож в крайници.
53-годишна жена беше ранена при въоръжения обир към 21 ч. в събота. Обирджията бил маскиран, когато нахлул в помещението с касата и изискал оборота. Последвало нахлуване с нож, при което дамата е ранена леко. Нападателят избягал пешком. Пострадалата сама подала сигнал на телефон 112. Медиците обработили раната й на място. Тя не е била приета в болница. След това дала показания в полицията.
" Това, което ми беше докладвано, е, че от служителката в газстанцията са отнети към 1080 лева Тя е с порезна рана на бедрото, оказана й е помощ на място и не е приета в болница. Колегите не престават да търсят причинителя ", сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
По информация на BTV камерите в региона не са работели.
Служители на газстанцията описаха пред NOVA, че това не е първото сходно нахлуване там. По данни от проверяващите в последните месеци в региона са осъществени няколко грабежа, като на този стадий не е ясно дали става въпрос за група или един човек, който повтаря схемата на нападенията.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР