Продължава издирването на избягалия от централния софийски затвор Радослав Колев,

...
Продължава издирването на избягалия от централния софийски затвор Радослав Колев,
Коментари Харесай

Още издирват затворника беглец Колев

Продължава издирването на избягалия от централния софийски затвор Радослав Колев , оповестява. В ход е поредна акция на полицията в Ботевград и региона. Претърсват се вили, както и цялата местност поради сигнали, че рецидивистът се укрива точно там.

Според бащата на Колев т ой най-вероятно към този момент е отвън страната. Полицията обаче счита, че беглецът няма запас да напусне България и се крие у нас.
Радослав Колев избяга от централния софийски затвор на 3 април дружно с различен лишен от независимост Владимир Пелов , откакто двамата направиха въоръжено нахлуване над надзиратели. Оттогава макар многото сигнали от жители за местонахождението на двамата, Колев не е хванат. Пелов бе погубен при престрелка с различен престъпно проявен - Марио Панчев, в центъра на Ботевград по-рано тази седмица . Пелов е умрял на място, а Панчев бе тежко ранен и през вчерашния ден бе обявено, че е умрял в болничното заведение.

Н яколко часа лиши на полицията в нощта против сряда да разпознае Пело в като жертва на престрелката и се наложи идентификацията да бъде направена посредством пръстови отпечатъци. Причината съгласно управляващите била промененият външен тип на пандизчията дезертьор , който д ори брат му не могъл да разпознае с решителност . По случая още тече следствие, само че съгласно информацията досега Пелов е нападнал Панчев, а като вероятни претекстове се сочат неуредени финансови сметки, вероятността Панчев да издаде Пелов, както и персонален претекст.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР