Продължава издирването на близо 20 души, които са в неизвестност

...
Продължава издирването на близо 20 души, които са в неизвестност
Коментари Харесай

Продължава издирването на близо 20 души след обръщането на корабче в Будапеща

Продължава издирването на близо 20 души , които са в неопределеност след преобръщането на туристическо корабче в река Дунав в Будапеща, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.
Tourist boat crash: 7 killed, 19 missing on Danube River in

STORY:
— RT (@RT_com)

На корабчето е имало общо 35 души - двама членове на екипаж и 33-ма южнокорейски туристи. 14 от туристите бяха извадени от водата, седем от тях починаха , а седем оцеляха и са в устойчиво положение, заяви южнокорейското външно министерство. 
 БГНЕС
Предвид миналото време от преобръщането и потъването на корабчето, ниската температура на водата ( към 10-12 градуса) и мощните течения на река Дунав, шансът да бъдат открити още оживели е най-малък, съобщи представител на Бърза помощ.
 БГНЕС-->
Туристическото корабче се прекатурна и потъна в река Дунав, откакто се сблъска с различен, по-голям кораб. Причината за конфликта още не е известна, отбелязва ДПА.
 БГНЕС
Южнокорейското външно министерство заяви през днешния ден, че изпраща екип за бързо реагиране от 18 души в Будапеща, който да се включи в избавителната интервенция. Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин подреди образуване на изключителна работна група, която да следи обстановката в Будапеща. Указанията му са всички налични запаси да бъдат ориентирани към подкрепяне на избавителната интервенция.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР