Продължава издирването на 12-годишно момиче, което изчезна от дома си

...
Продължава издирването на 12-годишно момиче, което изчезна от дома си
Коментари Харесай

Издирват отвлечено 12-годишно момиче в Източна Сърбия

Продължава издирването на 12-годишно момиче, което изчезна от вкъщи си в източното сръбско село Суви Дол, покрай Ниш. В огромната интервенция вземат участие стотици служители на реда. Смята се, че Моника Кариманович е отвлечена, а обвинен за похищението е обвинен мъж, който е лежал в пандиза за опит за обезчестяване на младо момиче.


Около 500 служители на реда търсят 12-годишната Моника Кариманович и евентуалния ѝ грабител Нинослав Йованович. Освен най-опитните чиновници на полицията, жандармерията и граничната полиция, в интервенцията вземат участие частни охранители, ловци и елементарни жители. Използват се хеликоптер, дрон, термични камери и кучета следотърсачи. Претърсва се гориста околност, където са видени двамата. Полицията счита, че има задоволително данни, които уличават Йованович за похищението.
Владимир Ребич, шеф на полицията: Имаме ясни доказателства, че Йованович е откраднал кола. В нея са открити негови отпечатъци от пръсти и улики, които потвърждават, че Моника е била с него. Беше доказан престоят им в една къща, евентуално са преспали и са се хранили в нея. Намерихме също раничката на Моника. Двама очевидци потвърдиха, че Йованович е бил в колата с момичето. Въз основа на тези доказателства считаме, че Моника е жива.
Момичето изчезна предишния петък, а казусът се разчу в цяла Сърбия. Заподозреният Йованович е излязъл преди година от пандиза, където е излежавал присъда за обезчестяване - също на 12-годишно момиче. След това е задържан за тормоз на дами в обществените мрежи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР