Продължава делото срещу отстранения кмет на район Младост Десислава Иванчева,

...
Продължава делото срещу отстранения кмет на район Младост Десислава Иванчева,
Коментари Харесай

Бизнесменът Ваклин на разпит по делото Иванчева

Продължава делото против отстранения кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и считания за медиатор при предаването на подкупа Петко Дюлгеров.


Основният очевидец Александър Ваклин съобщи, че в началото поисканият от него рушвет не бил пари, а част от постройката, която ще построи.

Докато водели договаряния през медиатор, предприемачът пресметнал, че парите за подкупа са толкоз доста, че ще му стигнат, с цел да смени изборната система у нас, излиза наяве от СРС-ата.

При разпита Ваклин сподели още, че парите за подкупа са персонално негови и са взети от сейф. Според прокурора, СРС-тата по делото не са секретни, само че се смущава от общественото им разискване.
Александър Ваклин: Не един апартамент, а 600 кв. м жилища, което умерено могат да бъдат 10 жилището.
- На кого трябваше да се трансферират тези жилища?
- Не сме влизали в детайлности на тази тематика.Илиян Рангелов, прокурор: Не е редно да се изнасят на този стадий тази информация, с цел да не се повлияе по някакъв метод на съда. Дотолкова да се разясняват, да се съпоставят и така нататък Но няма, съгласно мен, различен проблем.  Спецсъдът изслушва СРС-та по делото против Десислава Иванчева Спецсъдът изслушва СРС-та по делото против Десислава Иванчева
Продължава делото против отстранения кмет на регион "Младост " Десислава Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и считания за медиатор при предаването...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР