Продължава да се увеличава броят на желаещи да се включат

...
Продължава да се увеличава броят на желаещи да се включат
Коментари Харесай

Колекционерски фланелки на Бербатов и Мартин Петров се дават на търг в подкрепа на Стиви

Продължава да се усилва броят на искащи да се включат в " Благотворителен търг в поддръжка на Стиви ". Всекидневно клубове, треньори и футболисти, почитатели и публицисти, познати и непознати се включват с нови и нови продукти. Сред двата най-ценни, дарени след началото на търга, са фланелките на двама от най-емблематичните играчи на България през новия век - Димитър Бербатов и Мартин Петров.

Двукратният първенец на Англия с гранда Манчестър Юнайтед подари собствен екип от благотворителния дуел " All Stars ", състоял се в средата на юни 2017 година и противопоставил един против различен звездните тимове на фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, написа " дспорт ".

Фланелката на единствения българин, триумфирал, освен това два пъти с шампионския трофей във Висшата лига, е предоставена персонално от звездата и е с подписите на огромна част от участниците отпред с уредниците. Подписите си върху екипа са оставили и митове като Райън Гигс, Пол Скоулс, Неманя Видич, Гари Невил, Патрис Евра, Роби Кийн, Христо Стоичков, Красимир Балъков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Давид Трезеге, Робер Пирес, Яри Литманен, Мичел Салгадо, Йенс Леман и доста други...

Правещият възторг отпред на австрийския втородивизионен Флоридсдорфер Александър Гицов пък, дружно с сътрудника си Мита Морац, подариха мачова фланелка на Мартин Петров от дуела за шампионата " Интертото " Щурм (Грац) - Волфсбург. Именно след края на срещата, изиграла се на 9 юли 2005 година, Морац, който по това време е състезател на австрийския гранд, си сменя екипа с осъществилия два гола за успеха с 3:1 " свръхзвуков " състезател от Враца.

Сред останалите нови продукти, дарени след началото на търга, са подготвително горнище на Интер с персонален подпис на емблематичния Иван Саморано, мачови бутонки на любимеца на Сектор " Г " Тодор Янчев, неповторим фотопортрет на Димитър Пенев, мачови фланелки на Валентин Антов и още куп други.

Припомняме, че 13-годишният Стивън Бориславов бе диагностициран по-рано тази година със Сарком на Юинг и с цел да пребори тежката болест, се нуждае от непостижимите за фамилията му над половин милион евро. Редица близки и другари, спортни деятели, клубове, футболисти и треньори, хора от всички сфери на спорта се сплотиха, с цел да оказват помощ на младото момче. Добрите вести са, че Стивън към този момент е в Германия, където прави първи стъпки в тежката борба с заболяването. Недотам приятните са, че въпреки и да е събрана сериозна парична сума досега, тя е едвам половината от това, от което се нуждае фамилията.

Именно за набиране на още средства за детето се състои и " Благотворителен търг в поддръжка на Стиви ", проведен от Милен Николов. В аукциона, който стартира на 16 март, в 10:00 часа и ще продължи до 20:00 часа на 23 март, се разиграват голям брой скъпи продукти с висока колекционерска стойност.

Повече информация за благотворителния търг можете да откриете на:

Банкова сметка за дарения за Стиви:

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

Титуляр на сметка: Стивън Валериев Бориславов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР