Продължава да расте броят на кражбите в област Враца. Както

...
Продължава да расте броят на кражбите в област Враца. Както
Коментари Харесай

Набезите от крадци във Врачанско продължават

Продължава да пораства броят на кражбите в област Враца. Както BulNews заяви за вас, през месец февруари във Врачанско станаха многочислени обири. Явно крадците са се засилили със стоплянето на времето.

Внимание! Кражбите в област Враца не престават

Първата кражба е стана в интервала от този четвъртък до през вчерашния ден сутринта в град Мездра. Неизвестно лице, през незаключена врата е проникнало в двора на парцела на пострадалата мездренчанка. Оттам то направило кражба на младежки велосипед на стойност от 250лв.
От навреме извършеното следствие от страна на полицията е открито, че съпричастен към закононарушението е Б.М. от село Динково, който е остарял познайник на органите на реда. Същият е арестуван от чиновниците на РУ-Мездра в село Ребърково. Велосипеда е открит и върнат на притежателя, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Другата кражба е станала тази нощ в Криводол. Малко след 01.00 часа през нощта, в районното във Враца, е получено известие от гражданин на града, който е завил, че за времето от 21.00 часа до подаването на сигнала, незнаен извръшител след взломяване на стъклената входна врата на хранителен магазин, находящ се в Криводол, е направил кражба на неустановено количество цигари, монетник с монети, лотарийни билети и ваучери за моблни оператори. Нанесената вреда е в развой на изясняване. Крадецът се търси, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР