Продължава да нараства напрежението заради скандала в първата ни трупа.

...
Продължава да нараства напрежението заради скандала в първата ни трупа.
Коментари Харесай

Министърът щял да е щастлив да се намеси в скандала в Народния театър, но не можел

Продължава да нараства напрежението поради абсурда в първата ни натрупа. В него основни герои са шефът Васил Василев, уволненият дисциплинарно предходната седмица Александър Морфов и напусналата по лично предпочитание пиарка Велислава Кръстева. Припомняме, че абсурдът избухна, откакто Морфов надраска вратата на Кръстева с " Движение за права и свободи " и " Изчевзвай ". 

 

Припомняме още, че следващата ескалация на проблема с Народния спектакъл пристигна точно предходната седмица, когато на фона на уволнението на Морфов като основен режисьор,, в който Василев насочва закани към него. Автентичността на записа бе доказана от самия шеф на първата ни натрупа. 

Според Тодоров Александър Морфов има три разновидността: 

" Да продължи напред, както е правил постоянно в живота си, двамата с Василев да седнат да приказват или той да потърси правата си в съда и да изиска оспорването на тази заповед ", разяснява още Тодоров. 

Той съобщи, че е видял заповедта за уволнението на Морфов, която била в размер на няколко страници, само че съобщи, че с нея би трябвало да се запознае съдът. 

" Министърът не избира какъв да е шеф. 15-членна комисия го избира, министърът единствено го назначава. Не може, без юридически учредения, да го освободи. Искаме да върнем нещата преди 89-та година и идващ министър, който има политически пристрастия, да стартира чистка? Аз не мога да отвръщам в тази обстановка по законови аргументи. дайте ми ги ", съобщи Найден Тодоров.

Според него актьорите, които поддържат шефа Васил Василев, са повече, само че не желаят да излязат обществено: 

" Представете си каква мръсотия ще се излее против тях ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР