Продължава да бушува огнената стихия в района на ТЕЦ –

...
Продължава да бушува огнената стихия в района на ТЕЦ –
Коментари Харесай

Пожарът в района на ТЕЦ – Сливен продължава


Продължава да бушува огнената буря в региона на Топлоелектрическа централа – Сливен, тук-там огънят е локализиран или овладян, няма данни за потърпевши хора. Пожарът породи нощес към 20 часа. Три индустриални пожара и няколко селскостопански гасиха огнеборците от града на стоте войводи. Първият пожар лумна в двора на Топлоелектрическа централа - Сливен към 20 часа.

Огнената буря бушува и сега. Горят голямо количество бали със плява. Продължава гасенето на огнените огнища.

Цяла нощ противопожарните екипи обливаха въглищата и близките здания, с цел да предотвратят пожар в самия Топлоелектрическа централа. Само на към 100 метра имаше и други два пожара в складовете на цех "Динамо " и цех "ЗММ " в Сливен, които бяха овладени към 2 часа през нощта.

Екипи на пожарната дежурят, с цел да не се допусне пожарът в региона на ТЕЦ-Сливен да се популяризира на по-голяма територия.

Няколко хиляди бали със плява горят, само че все още няма данни за замърсяване на въздуха. Няколко часа по-късно се възпламеняват складовете на два завода - Динамо и ЗММ - Сливен. На помощ на огнеборците от Сливен дойдоха екипи от Ямбол, Гурково и Нова Загора.

Духа плевел вятър,което на моменти стига 120 км в час и това дава спомагателни предпоставки за пораждане на спешни обстановки. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР