Продължава да бъде натоварено на входовете и изходите на София.

...
Продължава да бъде натоварено на входовете и изходите на София.
Коментари Харесай

Продължава да бъде натоварено на входовете и изходите на София

Продължава да бъде натоварено на входовете и изходите на София. Това съобщи репортерът на " Нова телевизия " Георги Карамфилов.

" Поради тази причина пътна полиция е разположила екипи на всички входни и изходни точки. На Ботевградско шосе има ПТП, защото тежкотоварен камион е минал на алено, което е било повода за злополуката. Няма информация да има затруднено придвижване там към този миг.

Най-натоварено е на " Хемус " и " Тракия ", като по-забавено е придвижването на тунела Топли дол, защото една от тръбите е в ремонт и придвижването в двете направления се реализира придвижването единствено в едната от тях - в посока София.

На " Хемус " до 20 ч. ще бъде лимитирано придвижването за тежкотоварни камиони над 12 тона, за тях има планувани обходни направления. От полицията чакат в по-късните часове на денонощието да бъде стеснен трафикът, защото повече хора ще са се прибрали поради работния ден.

Пътна полиция оповестява, че към този момент е по-олекотен трафика. По обяд е бил най-силен, като тогава са ставали и най-големите тапи ", разкри той в ефира.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР