Продължава борбата за живот на едно от трите деца, които

...
Продължава борбата за живот на едно от трите деца, които
Коментари Харесай

Драмата продължава: Все още се борят за живота на едно от децата от адската катастрофа при Долна Вереница

Продължава битката за живот на едно от трите деца, които пострадаха при адската злополука край монтанското село Долна Вереница, научи BulNews.bg. Припомняме, че кървавият случай стана в неделя на интернационален път Е-79 сред Монтана и Видин.
Лекарите в МБАЛ „ Стамен Илиев “ към момента се борят да спасят 9-годишната Мартина. Детето е в реанимация и положението й продължава да е сериозно. При произшествието тежко пострада и 18-годишната Мелани. Тя към този момент е превозена за лекуване в „ Пирогов”. Третото дете в автомобила – 15-годишната София, към този момент е изписана, защото пострадванията й не са били съществени. Леко пострада и баба им – 67-годишната Росица, а на място почина брачният партньор й Крум.
Възрастното семейство с внучките си от София били на екскурзия до Белоградчишките скали и се прибирали, когато лекият им автомобил "Опел Астра " се врязал челно в турски товарен бус "Мерцедес ". Шофьорът - 39-годишен мъж от Измир, разказал пред полицията, че леката кола ненадейно навлязла в неговото платно. За да избегне удара, той извил кормилото компактно надясно, само че все пак не съумял да предотврати нещастието.
Полицията към момента обяснява точните аргументи, довели до случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР