Продължава борбата с огнената стихия в природен парк в Южна

...
Продължава борбата с огнената стихия в природен парк в Южна
Коментари Харесай

Силни ветрове и високи вълни в Чили

Продължава битката с огнената буря в естествен парк в Южна Испания, а извънредно неприятно време аргументи огромни талази, които заливат крайбрежието на Чили, написа Народоосвободителна въстаническа армия.

Силни ветрове и високи талази станаха причина за наводняването на част от крайбрежния чилийски град Валпарайсо. Заляти са доста улици и жилища.

Необичайно неприятното време е провокирано от фронт, който се движи на север. Четири области в междинната и южна част на Чили бяха обхванати от динамичната атмосферна конюнктура.

Повече от 70 жилища са застрашени от огнената буря в американския щат Аризона. Само в понеделник горските пожари са унищожили повърхност от над 5 кв. км. южно от Прескът. За разпространяването на огъня способства извънредно топлото и изсъхнало време.



Продължава битката с огнената буря в естествен парк в Южна Испания. Пожарът в парка Доняна в Андалусия наложи евакуацията на над 2000 души. Служители на парка изтеглят и настанените в специфичен център и иберийски рисове, които са най-застрашените представители от семейство котки.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР