Продължава битката по медиите между Ариго Саки и Мино Райола.

...
Продължава битката по медиите между Ариго Саки и Мино Райола.
Коментари Харесай

Саки vs. Райола: рунд пореден

Продължава борбата по медиите сред Ариго Саки и Мино Райола. Всичко стартира след изявлението на някогашния футболен треньор, че на Марио Балотели му липсва просветеност. Последва сериозен отгговор от страна на сътрудника, който съставлява нападателя на Ница. “Саки е луд”, изцепи се Райола тези дни.

Днес тогавашният ментор на Милан не се стърпя да резервира безмълвие: “Никога не съм чувал за този човек”, сподели Саки по адрес на мениджъра.

72-годишният към този момент някогашен селекционер на “скуадра адзура” разяснява и компликациите, които изпитва локалният футбол. Италианците не се класираха на Световното състезание, а по-късно демонстрираха редица недостатъци и в мачовете от Лигата на нациите: “Всички в Италия желаеме да печелим, само че първо би трябвало да заслужиш това. Нужно е самообладание - дано да дадем време на хората, с цел да могат да работят на мира.”

1989: #ArrigoSacchi's #Milan vs #RealMadrid 5-0 at the #SanSiro.pic.twitter.com/1VF8kuNdgU
— MARO (@DottMilan) September 11, 2018
Саки обърна внимание и на неуверения старт на кариерата на Карло Анчелоти в Наполи. “Задачата на Анчелоти е сложна, тъй като по скалата от 1 до 100 неговият предходник Маурици Сари доближи до 99 като треньор на отбора”, приключи именитият експерт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР