Продължава асфалтирането на девет улици във врачанското Хайредин, съобщи кметът

...
Продължава асфалтирането на девет улици във врачанското Хайредин, съобщи кметът
Коментари Харесай

В Хайредин върви ударно асфалтиране на улици

Продължава асфалтирането на девет улици във врачанското Хайредин, заяви кметът на селото Тодор Алексиев.
"Асфалтираме 9 вътрешни улици. С новите 350 000 лв. мисля, че ще създадем още една или две. Агенцията по пътна инфраструктура сега прави третокласна пътна мрежа тук. Хората са удовлетворени от това, което виждат като работа по пътя, удовлетворени сме всички ", съобщи той
В Хайредин чакат още 350 хиляди лв. от държавното управление, които да бъдат вложени в асфалтиране, само че все още "не са заявявани пари поради случилото се предходната седмица злополучие ", добави още кметът Тодор Алексиев.
"Ние в Хайредин използваме финансовите пари от държавното управление, които са в размер на един милион досега. Министър Нанков сподели, че ще ни отпусне още към 350 хиляди лв.. Вървим си по проект. Не сме претендирали пари поради бедствието, с цел да асфалтираме, въпреки че ние си имаме потребност от това ободряване на улиците. Част от остаряла къща и локален магазин са измежду най-сериозно потърпевшите от поройните дъждове предходната седмица, само че Общината прави всичко допустимо, с цел да помогне на хората да възстановят имуществото си ", приключи кметът Тодор Алексиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР