Продължава акцията по издирването на двете момчета, които изчезнаха в

...
Продължава акцията по издирването на двете момчета, които изчезнаха в
Коментари Харесай

Продължава издирването на децата, повлечени от вълните. Не дават надежда

Продължава акцията по издирването на двете момчета, които изчезнаха в морето на Морска гара във Варна през вчерашния ден, откакто голяма вълна ги опустоши, оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията.

Екипи на бранш " Специализирани оперативни действия "   е обхождал региона през цялата нощ. 

Припомняме, че сигнал за две паднали деца в морето в региона на Морската гара във Варна е получен през вчерашния ден в 17.43 на тел. 112. Предприети са дейности за издирването им. След оценка на оперативната конюнктура щабът при РД ПБЗН – Варна е основал организация и се подхващат дейности за осветление на региона на случая. През цялата нощ в региона са патрулирали екипи на бранш " Специализирани оперативни действия " при РД ПБЗН – Варна.

Самоличността на децата е открита. Те са на 12 и 13 години. Към момента децата към момента не са открити, издирването продължава.

Във връзка с трагичния случай нощес бяха анулирани концерта и зарята по случай празника на Варна.

Ето какво съобщи капитан Валентин Енчев от Морска администрация в " Тази заран " по БТВ:

" В 5,50 часа бе възобновена интервенцията с оглед от вълнолома. В 6,20 часа влезе катер на Морска администрация в морето и направи обход, а малко по-късно влязоха и водолази, които ще търсят телата главно към тетраподите. Катерът ще ги търси и към южния плаж. Дали има вяра за оцеляване? Надеждата е хубаво нещо, само че за нас обстановката е ясна. Все отново, до момента в който няма тела, не може да приказваме за смъртни случаи.

Прибоят през вчерашния ден е бил значителен и децата не са имали късмет за избавление. Техните другари са пробвали да им оказват помощ първи, като са хвърлили избавителен кръг, само че за жалост той не е стигнал до едното момче. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР