Продължава акцията по издирване на едно от двете децата, които

...
Продължава акцията по издирване на едно от двете децата, които
Коментари Харесай

Според властите за инцидента на варненския вълнолом са виновни родителите

Продължава акцията по търсене на едно от двете децата, които в сряда паднаха в морето от варненския вълнолом. Тялото на другото момче беше открито от водолази през вчерашния ден.
 Пострадал е един от водолазите, издирвали падналите край вълнолома във Варна деца  Издирват две деца, паднали в морето край вълнолома във Варна
Хора в региона споделят, че вълноломът е рисков и би трябвало да се ремонтира. По думите им оборудването е разрушено, стърчат арматури, а осветлението не работи.

Въпреки това, съгласно шефа на Държавно дружество „ Пристанищна инфраструктура ” Ангел Забуртов, съществена виновност за трагичния случай имат родителите, „ които разрешават на деца, които не могат да вземат независимо решения, да се разхождат сами на 5 бала неспокойствие ”.

„ Мястото и оборудването е вълнолом, етимологията е да разрушава вълните. Разходките по вълнолома са непряк резултат ”, акцентира той в ефира на bTV.

По думите му е невероятно да се сложи предпазен парапет на първото ходило. Трябва ли въпреки всичко да се ограничи достъпа? „ След като за 110 година докарахме обществото до равнище да го образоваме за заплахата при 5 бала неспокойствие, може би това би трябвало да се направи ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР