Продължаме промяната на Кирил Петков и Асен Василев се зае

...
Продължаме промяната на Кирил Петков и Асен Василев се зае
Коментари Харесай

Промяната иззема функциите на КПКОНПИ - следи под лупа всеки кмет

" Продължаме смяната " на Кирил Петков и Асен Василев се зае с нова роля - да се трансформира в проверяващ орган, който да дебне всеки кмет под лупа. А за задачата партията (регистрираща се в съда - б.р.) създава нов програмен продукт, посредством който ще се наблюдават автоматизирано всички гласувания на всички общински препоръки. Първи на прицел попадна кметът на Смолян и локалният парламент.

Николай Мелемов от ГЕРБ е махленски, че е пробвал да продаде общинска земя на безценица. А новината пристигна от депутата, определен от региона, Михал Камбарев.



Той заяви, че след оценка на самостоятелен орган, е станало ясно, че договорката за въпросната земя не можела да се подписа за под 1 милион лв..



" Приятели, знам, че политическите дразги ви отблъскват. Мен също. Искам обаче, да си споделяме нещата напряко. Търсим си почтени хора за тима от всички общини в област Смолян. Искаме да следим за схемите на всички кметове ", написа Камбарев, само че по информация от София концепцията е тази самодейност да се трансформира в национална и да обхване всички общини в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР